De laatste zenderwijzigingen en nieuwe zenderlijsten

We blijven u op de hoogte houden van de nieuwste zenderwijzigingen. Vanaf dinsdag 7 december staan er weer een paar wijzigingen op het programma. Om er voor te zorgen dat u rustig van uw favoriete zender kunt blijven genieten verwijzen wij u naar de speciale website www.ikverhuismee.tv.

Hier kunt u altijd de meest nieuwe informatie over alle zenderwijzigingen lezen. En om het nog makkelijker te maken kunt u daar een uitgebreid overzicht met informatie over satellietontvangers vinden, zowel CanalDigitaal gecertificeerde-, als niet-gecertificeerde ontvangers, met een handleiding om de nieuwe zenderlijst in te laden.

De volgende zenderwijzigingen staat voor dinsdag 7 december gepland. U kunt de nieuwe zenderlijsten (HD- en 'standaard/SD'-zenderlijst) alvast downloaden. Met onderstaande hyperlinks kunt u ze bekijken en opslaan.
 

Kies uw zenderlijst: Download de HD-zenderlijst. | Download de SD-zenderlijst.  

Overzicht van de zenderwijzigingen per 7 december 2010:

  • Extreme Sports (wijziging)

De sportzender Extreme Sports verhuisd naar de ASTRA 23,5 satellietpositie. U kunt deze zender bekijken op kanaal 36 van zowel de standaard zenderlijst al de HD-zenderlijst. Extreme Sports is te zien vanaf het Familie-pakket.

  • Penthouse HD (nieuw)

Deze erotische zender in HD wordt toegevoegd aan het HDTV-pakket. De zender is te zien op kanaal 263 van de standaard zenderlijst en de HD-zenderlijst.

  • Etalagekanaal (wijziging)

Op 18 december zal 101TV op het Etalagekanaal de populaire actie 'Serious Request' uit gaan zenden. Dit jaar zullen de 3FM DJ's Coen, Gerard en Giel 6 dagen lang het Glazen Huis van Serious Request in Eindhoven gaan bewonen. Ze gaan deze 6 dagen zonder eten verzoekjes draaien om geld in te zamelen voor de "Stille slachtoffers van Aids". Het Etalagekanaal is te zien op kanaal 62 in de standaard zenderlijst en op kanaal 12 in de HD-zenderlijst.

Zoals u kunt lezen verandert de zender Extreme Sports van satellietpositie. Om deze zenders te kunnen blijven bekijken is het belangrijk dat u gebruik maakt van een dubbele ontvangstkop (Duo-LNB) op uw satellietinstallatie. Er zijn ook steeds meer zenders die in de codering MPEG4 worden uitgezonden.

Om zenders met deze codering te kunnen ontvangen heeft u een HD-satellietontvanger nodig. In onze webshop kunt u de diverse artikelen heel makkelijk bestellen. Weet u niet of u de benodigde zaken reeds in huis heeft? Geen nood, u kunt dat eenvoudig zelf nagaan met de 'HD-Ready Check'. Een bijkomend voordeel met de nieuwe apparatuur is dat u ook de vrij-te-ontvangen HD-zenders kunt bekijken.

Geplaatst: 30-11-2010.